Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Mister Bojangles

  • Lonneke

    Hallo lieve kattenliefhebbers,

    Helaas hebben wij een hele moeilijk beslissing moeten nemen voor onze Noorse Boskater. Mister Bojangles (Bo) is erg jaloers en dominant en accepteert de andere muppets niet. We hebben al van alles geprobeerd om er voor te zorgen dat hij uiteindelijk misschien de andere poezenkindjes met rust laat. Helaas heeft het allemaal niet geholpen en wil hij de anderen echt aanvallen als hij de kans zou krijgen. Vandaar dat wij dus al een jaar met aparte kamers werken en dat hij dus vaak apart zit en daarmee versterken wij dus het jaloerse gedrag. De andere muppets voelen zich bedreigd en dat voelt Bojangles heel goed aan. Naar ons is hij super lief , heel aanhankelijk en een echte kletskous! Een aantal situaties hebben zich nu voorgedaan wat ons echt tot nadenken heeft gezet. Op deze manier is het een stressvolle situatie wat voor ons, maar zeker voor alle poezenkindjes niet goed is. Graag willen wij al onze muppets zoveel mogelijk ruimte geven, maar dat risico is veel te groot en wij vertouwen het gedrag van Bojangles niet. Dit zo?n pijnlijke situatie, want het is echt onze mister Bojangles en het is zo moeilijk om een beslissing te nemen om hem te gaan herplaatsen. In zo?n situatie blijf je twijfelen, want je houd vreselijk veel van zo?n kater. Het idee dat je op zoek moet gaan naar een nieuw thuis geeft een heel akelig gevoel en je wilt dat natuurlijk het liefst voorkomen. Toch kun je niet anders in zo?n situatie en moet je uit liefde voor al je katjes een verstandig besluit nemen wat totaal niet overeenkomt met je gevoel. We hopen dan ook dat wij een geweldig liefdevol thuis voor Bojangles vinden, waar hij alle ruimte heeft en een prachtig leven verder zal krijgen. Waar hij gewoon lekker zichzelf kan zijn, zich lekker uit kan leven en daar ook alle liefde en aandacht krijgt, want dat verdiend ons mannetje! Lieve Bojangles, je blijft voor ons een kanjer!

    Mocht er iemand zijn die ons verder kan helpen of iemand weet die iets voor ons kan betekenen, stuur ons dan aub een mailtje! (lonneke_crazycats@hotmail.com)

    Groetjes Lonneke

    PS: Op mijn website www.crazycats.onzepagina.nl zie je kiekjes van Mister Bojangles!

  • teutzakkie

    wat een sneu verhaal joh, jammer dat hij niet samengaat met de rest. Bo is een mooie boskater!